Beyond Doubt training

Informatie

Voorbij angst en twijfel in het leven staan?

Daar gaat de Beyond Doubt training over. Door onze bewezen en unieke trainingsmethode ga je in twee dagen tijd leren hoe je angsten en twijfels los kunt laten en toegang krijgt tot je intuïtie.

Door de training zal je snel en zonder twijfel beslissingen kunnen nemen, duidelijkheid hebben over hoe je wilt dat jouw toekomst eruit komt te zien, angst en twijfels los kunnen laten en zal je rust en harmonie ervaren. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Over de training

De Beyond Doubt training duurt twee dagen en tijdens de training werken we met een unieke combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Ervaringsleer is leren door te doen en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met bepaalde zaken en hoe je dit op een andere manier kunt doen. Doordat je dit ziet en ervaart zijn de resultaten van de training duurzaam en langdurig. Ervaringen onthoud je nou eenmaal beter dan wat je in een boek gelezen hebt. Ook krijg je simpele, praktische en effectieve tools aangereikt, die jou ondersteunen om dat wat je hebt geleerd en ervaren in de praktijk te blijven brengen. De ervaringen worden ondersteund door intellectueel leren, overzichten en theorieën. Door de methode die wij gebruiken ontwikkel je de mindset om dat leven te creëren wat jij wilt.

Het doel van de Beyond Doubt training is voorbij je angsten en twijfels te leven. Hiermee is deze training de ultieme stap om volledig in jouw eigen kracht te komen. Door angsten, twijfels en negatieve gedachtes los te laten krijg je toegang tot jouw intuïtie: de meest krachtige bron van energie, creativiteit en daadkracht.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:

  • Twijfels, angsten en negatieve gedachtes.
  • Beslissingen nemen voorbij twijfel, angst en negatieve gedachtes en vanuit je intuïtie.
  • Herschrijven van je toekomst.
  • Bewust in het hier nu staan.
  • Vertrouwen op jezelf.

Mensen die de Beyond Doubt training hebben afgerond halen mooie resultaten uit de training: ze vertrouwen op zichzelf vanuit hun intuïtie en laten hun angsten en twijfels daarbij niet leidend zijn, ze maken makkelijker en sneller beslissingen, hebben duidelijk wat hun doelen zijn voor de toekomst, zijn evenwichtig in hun emoties, ervaren vrijheid in het leiden van een leven dat zij willen, zijn zelfverzekerd in persoonlijke en professionele relaties en weten hoe ze de harmonie kunnen bewaren in elke situatie. Wil je meer resultaten weten? Klik hier om een aantal verhalen te lezen van deelnemers.

De Beyond Doubt training wordt twee keer jaar gegeven. Hoewel de training in een groep wordt gegeven, is het een individuele training. Dat wil zeggen dat het er uiteindelijk om gaat wat jij uit de training wil halen.

Locatie

Locatie van de training:
Essence Training Centre
Jarmuiden 26C
1046 AD Amsterdam

Praktische informatie 

Praktische informatie

 

Prijs

De Beyond Doubt training kost €1050,- inclusief btw.

Er geldt een korting van €400,- wanneer de Essence, Source en Beyond Doubt als een pakket worden geboekt. Het totale pakket kost €2795,- inclusief btw.

Dagen en tijden

De Beyond Doubt training duurt twee dagen, op vrijdag en zaterdag. De tijden zijn als volgt:

Vrijag: 10.00 – 22.00-24.00u

Zaterdag: 10.00 – ca. 21.00-22.00u

Na de training is er ook een terugkomavond. Deze avond start om 19.00 en eindigt tussen 21.00 en 22.00u.

Eten & drinken

Je kunt je eigen eten en drinken meebrengen. We hebben kasten, koelkasten en magnetrons waarin je het eten kunt bewaren en kunt bereiden.

Er is elke 2 uur een pauze.

 

Voorwaarden

Locatie

Essence Trainingen

Jarmuiden 26c

1046 AD Amsterdam

In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

Testimonials

Testimonials

 

icon-moneybackguarantee

Wij bieden 100% niet goed geld terug garantie

Register right now

Call to action placeholder