Latifa meditatie

Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2015
11:00 - 13:00

Locatie
Yogahaven

Categorieën Geen Categorieën


Laat je raken

Rust, ruimte, ontspanning en stilte 

Evelien biedt een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en live muziek. Met momenten van yoga, live muziek, stembevrijding en de Latifa meditatie kan ze je ontspannen, inspireren en in beweging brengen. 

‘Muziek en Latifa‘ is een prachtige ervaring om echt in contact te komen met jezelf en met jouw gevoel. Een heerlijk cadeau aan jezelf!

Latifa betekent ‘verfijning’ en komt uit het Soefisme. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier het Latifa interview in Happinez.

Data:

Zondag 13 december van 11 – 13 uur, €30 in Yogahaven, Haven 54 in Leiden.

Zondag 5 maart 2016 van 10.30 – 13 uur, €35 in Soefitempel in Katwijk aan Zee

Aanmeldeninfo@gevoeligesnaar.nl

Deelname is bevestigd nadat het bedrag overgemaakt is naar NL38RABO01782.97.399 t.n.v. Evelien Fokker o.v.v. “Muziek en Latifa; datum”.

Reacties van deelnemers:  

Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer? 

Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

Best church EVER!!! This Sunday morning I attended Evelien’s morning meditation with cello. Glorious, really inspired & healing. It will be so amazing at her next venue, I recommend it to anyone who can make it!

Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt en lijkt in de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. Haar muziek klinkt in mij. Mijn muziek vindt stem in haar klanken. Zonder woorden word ik verstaan, versta ik mezelf iets meer.