Over ons

ExtraMile Academy is onderdeel van Humanication BV, een trainingsbedrijf voor persoonlijke ontwikkelingstrainingen, relatie- en communicatietrainingen en zakelijke trainingen. Zie ook onze nieuwe website humanication.nl voor meer informatie.

De visie van ExtraMile Academy is het verborgen talent en potentieel van mensen ontdekken en ontwikkelen. Al onze programma’s richten zich op mensen in staat stellen om zelf de kwaliteit van het leven te vergroten. Met praktische en eenvoudig toe te passen gereedschappen kunnen bestaande patronen effectief worden doorbroken. Het resultaat: een wezenlijke verandering in houding en gedrag.

ExtraMile is voortgekomen uit decennia lange ervaring en ontwikkeling op het gebied van communicatie, training en coaching, op persoonlijk en professioneel niveau, voor individuen, relaties, teams en organisaties.

Methode

ExtraMile hanteert in alle programma’s een combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Ervaringsleren is leren door te doen en te ervaren, het voornaamste principe bij intellectueel leren is herhaling. Deze methode wordt ondersteund door praktische, unieke tools. Onze programma’s zijn direct in de praktijk toe te passen, en opgedane kennis en ervaring blijft bij. We zorgen niet alleen voor een verandering in houding, maar bieden vervolgens ook gereedschappen om in de nieuwe situatie – buiten de eigen comfortzone – te functioneren. Al deze ingrediënten zorgen voor resultaten die duurzaam en langdurend zijn.

Keurmerk

ExtraMile Academy is voortgekomen uit twintig jaar ervaring en ontwikkeling op het gebied van communicatie, training en coaching. Wij bieden opleidingen en trainingen op persoonlijk en professioneel niveau, voor individuen, relaties, teams en organisaties. ExtraMile Academy is geaccrediteerd door de European Coaching Association (ECA) en verbonden aan de BSL-Business School Lausanne, Zwitserland.

Klanten

Onze klanten zijn onder meer: Flexchange (ministerie van Binnenlandse Zaken), Waternet (Amsterdam), Catalpa BV, RIBW-Midden Brabant en Hogeschool van Rotterdam.